Árak

A klubtagságival rendelkező vendégeink kedvezményes áron vásárolhatják meg jegyeinket, bérleteinket, táplálékkiegészítőinket, ruháinkat és akciósan vehetik igénybe az év folyamán fellelhető lehetőségeket. (pl.: edzőtábor, biciklitúrák, akadályversenyek, csapatprogramok, közös rendezvények, stb...)
Klubtagsági érvényes: 2020.december 31.-ig (itt tudsz bejelentkezni órára: http://totosport.neteyes.hu/foglalas )

Egyéb tudnivalók:

1. Termünkben készpénzt fogadunk el (forint, HUF)
2.
SZÉP kártyát is elfogadunk (csak OTP)!
3.
Áraink bruttó árak, forintban értendőek
4. Áraink 2020.01.01-tól visszavonásig érvényesek
5. Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!
6. Egyszerre csak egy kedvezmény vehető igénybe, a kedvezmények nem összevonhatóak!
7. TS START bérlettel rendelkező vendégeink bármelyik csoportos cross training órát igénybe vehetik (kivéve 18:10 cross training medium és elite).
8. Open gym / személyi edzések: házirend szerint, csak a kijelölt időpontokban, csoportos edzés ideje alatt nem vehető igénybe. Ettől eltérően csak a teremvezető engedélyével, egyeztetés követően lehet.
9. Kiegészítő óráinkat (Súlyemelés, Mobility, Gymnastic, TRX...) TS jeggyel és bérlettel tudjátok igénybe venni.
10. Személyi edzés: egyéni megbeszélés alapján; open gym napijegy/bérlet + személyi edző díjazása
11. TS Gyerek jeggyel és bérlettel az alábbi edzések látogathatók: H-P 16:00; Vasárnap 9:00
12. Hivatásos katonáknak, rendvédelmi dolgozóknak, tűzoltóknak érvényes igazolvány felmutatásásval 10% kedvezményt bíztosítunk.
13. 14 év feletti diákok részére, érvényes igazolvánnyal rendelkezőknek, 20%-os kedvezményt biztosítunk. 14 éves kor feletti vendégeink bármelyik cross training óránkat látogathatják.

Bejelentkezéssel kapcsolatos szabályok:

1. Óráinkra előzetes bejelentkezés szükséges, ami történhet telefonon, Toto Sport recepcióján, web oldalunkon, Facebook oldalunkon. (asztali gép, okostelefon, táblagép). Bejelentkezéshez használd a recepción az első látogatásodnál megadott saját e-mail címed és a klubunktól, e-mailben kapott jelszavad. Ha még nincs jelszavad, akkor hívd a +36 31 782 6118 nem emelt díjas mobilszámunkat és azonnal küldjük a nálunk regisztrált e-mail címedre!
2. A csoportos edzések létszáma limitált! A limiteket az online felületen megtekinthetitek vagy érdeklődhettek a teremben.
3. Az órákra való fel,-és lejelentkezés a Wellness Gate rendszerén keresztül történik a Toto Sport felületein ( http://totosport.neteyes.hu/foglalas ). Órát lemondani az adott edzés előtt 2 órával van lehetőség. A határidő lejárata után nem tudunk senkit lejelentkeztetni az óráról, az alkalom elveszik (időszaki bérlet esetén 1 nappal rövidül a bérlet!). Az félreértések elkerülése végett, kérünk Titeket különös tekintettel kezeljétek a fel,-és lejelentkezéseket. A feljelentkezés az adott edzés kezdetéig lehetséges, illetve addig amíg az meg nem telik.
4. Az órákra foglalás nélkül is bemehetsz, természetesen a foglalással rendelkezők előnyt élveznek.
5. Csak érvényes bérlettel/jeggyel rendelkező vendégeink tudnak foglalni! Ha alkalmanként veszel jegyet, akkor foglalási bérletet kell váltanod (1 alkalmas 2000 Ft és 1 évig érvényes, ha nem jössz el a foglalásra, akkor ebből vonjuk le az alkalmat)!
A foglalási bérleted árát bármikor visszakérheted. (Pl.: ha már van havi bérleted, így a foglalási bérletedre már nincs szükséged.)
6. Alkalom jóváírás: nincs! (*vis major helyzetekben, illetve baleset esetén a teremvezetővel egyeztetve, megbeszélés szerint...)

 

 

 

Kosár
A kosár üres.
Tovább vásárolok