Első lépések

Bármikor elkezdheted A jó fogás

A legfontosabb amire szükséged lesz, egy kis elszántság. Itt nem a tükörben fogsz pózolni, és nem fogod izzadtságcseppek nélkül megúszni a dolgot. Itt keményen fogsz dolgozni, és a maximumot fogjuk kihajtani belőled minden egyes edzésen.

Ha mindezektől nem rémülsz meg, elszánt vagy és kitartó, valamint szeretnél egy igazán jó csapat tagja lenni, akkor nálunk a helyed.

Jelentkezni a Facebook oldalunkon írt üzenettel, e-mail küldésével, vagy személyesen a teremben tudsz. Kérünk téged, hogy az e-mail vagy üzenet tartalmazza a sportolói múltadat, és a becsült fizikai állapotodat, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk rád fordítani az edzéseken.

A CrossFit Kids óráinkon külön tervezünk foglalkozni a 6-14 éves korosztállyal, ahol a hangsúlyt az alapokra, a sport játékos megszerettetésére, a saját testsúlyos gyakorlatokra, és a technikák fiatal korban való elsajátítására helyezzük. Ilyen órákat csak meghatározott számú jelentkező esetében indítunk, így kérjük a szülőket, hogy előre jelezzék ilyen irányú szándékukat a korábban már említett fórumokon.

EDZÉSRE VALÓ FELKÉSZÜLÉS

Az edzésekre mindenképp hozd magaddal az alábbiakat:

  • Kényelmes sportruházat (igény esetén a teremben, vagy a Webshopunkon  tudsz vásárolni)
  • Edzőcipő
  • Papucs
  • Törülköző

Az edzések előtt minden esetben a kezdés időpontja előtt legalább 15 perccel érkezz meg, hogy legyen időd átöltözni, és időben kezdődhessen az edzés. Az edzésidőpontokat az Órarend menüpont alatt találod.

Az edzések elején közös bemelegítést tartunk, amikor is minden izomcsoportot kellőképpen átmozgatunk, mobilizálunk, így erre egyénileg nem kell külön készülnöd.

Kosár
A kosár üres.
Tovább vásárolok