Ételrendelés

Ételrendelés

Toto Sport Functional Food

“A mozgás a király. A táplálkozás a királyné. Együtt övék a királyság!”
(Jack Lalanne)

 

Évek óta sportolunk, mozgunk együtt a Toto Sportban. Ez király, de mi még több segítséget szeretnénk nektek nyújtani! Azért hoztuk létre a Toto Functional Food-ot, mert az edzés mellett a táplálkozás ugyanolyan nagy mértékben határozza meg, hogy mennyire vagy fitt és egészséges. Legyen a célod fogyás, izomépítés vagy maximális teljesítmény elérése edzésen, versenyen – szükséged van megfelelő táplálékra! A Toto Functional Food menüi glutén- és laktózmentesek, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és tartósítószert! Válassz finom és tápláló ételeinkből, így a mozgás mellett a helyes étrenddel tiéd lehet az egész(séges) királyság!

Ilyen egyszerű…

A rendeléshez regisztráció szükséges, ami 1 percet vesz igénybe.

Válaszd ki kedvenc ételeidet és tedd őket a kosaradba, majd küldd el a megrendelést!

Ha személyes átvételt választottál, a megrendelt ételeket edzőtermünkben veheted át.

házhozszállítás

Ha kiszállítást kértél, ételeidet házhoz szállítjuk.

FONTOS INFORMÁCIÓK

  • Minden étel kiválasztásánál add meg, hogy melyik legyen az a nap, amikor átveszed nálunk, vagy amelyik napra a kiszállítást kéred.
  • Egy megrendeléssel lehetőséged van egyszerre több napra is rendelni, de a megrendelés véglegesítésénél választott személyes átvétel vagy kiszállítás a megrendelésben szereplő összes napra vonatkozik.
  • Ha egyes napokra kiszállítást szeretnél, míg más napokra személyes átvételt, akkor ezeket két külön megrendeléssel kérheted.
  • Fizetni jelenleg készpénzben tudsz, amikor az ételeket átveszed. Személyes átvétel esetén edzőtermünkben, kiszállításnál a futárnál. (Hamarosan bankkártyával is lehet majd fizetni, fejlesztés alatt.)
  • A kiszállítás feltétele, hogy ételrendelésed összege minden kiszállítási napon elérje a minimális 2.000 Ft-ot (a rendelt ételek árának összege kiszállítási díj nélkül).
  • A kiszállítás díja attól függ, melyik kerületbe kéred, kiszállításonként 300 Ft (Budapesten az 1., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 13., és 14. kerületekbe) vagy kiszállításonként 450 Ft (Budapesten a 2., 3., 4., 11., 12., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 22. és 23. kerületekbe), melyet a rendelés összegével együtt a futárnak fizethetsz ki.
  • Az adott napon 12:00 óráig tudsz rendelni a következő napra, napokra. Hétfői rendelésed szombaton 12:00 óráig tudod leadni.
  • A rendelést emailben (info@totosport.hu) tudod lemondani a kiszállítást megelőzően legalább 24 órával.
  • Reméljük, hogy elnyeri tetszésedet folyamatosan bővülő kínálatunk, és hamarosan viszont látunk elégedett ügyfeleink között!

Jó étvágyat kívánunk!


ÉTLAP

ELŐÉTEL-SALÁTA

LEVES

TÉSZTA

SERTÉS-MARHA

SZÁRNYAS

HAL

DESSZERT

Kosár
A kosár üres.
Tovább vásárolok