Felhasználási feltételek

Toto Functional Food – Felhasználási feltételek

 

Ha Ön szeretné használni weboldalunkat, akkor kérjük, olvassa el az Adatvédelmi szabályzatunkat és az alábbi sorokat, a Felhasználási feltételeket! Kérjük vegye figyelembe az e helyeken leírtakat, hogy tökéletes felhasználói élményhez jusson oldalunkon!

Figyelmeztetés

Az oldal látogatásával Ön egyetért azzal, hogy oldalunkat saját felelősségére használja. A Toto Sport weboldalának Adatvédelmi szabályzatát itt olvashatja el: Adatvédelmi szabályzat.
Nem vállalunk semmilyen felelősséget látogatóink számítógépének esetleges hardveres vagy szoftveres hibáiért. Oldalunkat annyira biztonságosan tartjuk, amennyire csak lehet, s látogatóinkat is erre biztatjuk számítógépükkel és operációs rendszerükkel kapcsolatban.

Korlátolt felelősség

A Toto Sport  nem felelős semmilyen közvetlen vagy közvetett hibáért, melyet egyéb weboldalak, vagy szoftverek okoznak, mint esetleges pld. „affiliate” partnereink weboldalai (amelyek egyébként tökéletesen megbízhatóak!). A Toto Sport nem felelős az általunk ajánlott termékek okozta bármilyen problémáért, ahogyan az általunk ajánlott weboldalakon történt esetleges gépelési hibákért és egyéb, emberi hibából fakadó problémákért. Természetesen, ha hasonló hibát észlel, tudassa velünk és azonnal intézkedünk, hogy az javításra kerüljön!

Változások a Felhasználási feltételekben

A Toto Sport fenntartja magának a jogot, hogy megváltoztassa a felhasználási feltételeket, ám erről értesíteni fogjuk látogatóinkat itt a weboldalon, jól látható helyen. Ha Ön az esetleges változások után is tovább látogatja weboldalunkat, akkor azzal elfogadja a megújult felhasználási feltételeket.

Bankkártyás fizetés a Simplepay-jel (későbbiekben, tervezetten 2020.06.01-től)

Elfogadom, hogy a Toto Sport Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.  (1161, Budapest, Rákospalotai határút 75.) által a Toto Sport felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett „fraud-monitoring”.

Kosár
A kosár üres.
Tovább vásárolok