Tatami órarend

"Senki sem mondta, hogy könnyű lesz!"

Órarend

Biztosítsd a helyed! Foglalás most

Probléma esetén a következő linken keresztül tudsz hibát jelenteni: https://wellnessgate.hu/online-ugyfelszolgalat/HÉTFŐ
KEDD
SZERDA
CSÜTÖRTÖK
PÉNTEK
SZOMBAT
VASÁRNAP
Brasilian Jiu Jitsu 6:30-8:00
Judo versenyző 16:30-18:00
Brasilian Jiu Jitsu Gi 18:00-19:15
Brasilian Jitsu No-Gi 19:15-20:30
 
Cross & Judo Kids Tanfolyam 1. (7 éves korig) 17:00-18:00
Cross & Judo Kids Tanfolyam 2. (7 éves kortól) 18:00-19:00
 
Brasilian Jiu Jitsu 6:30-8:00
Judo versenyző 16:30-18:00
Brasilian Jiu Jitsu Gi 18:00-19:15
Brasilian Jitsu No-Gi 19:15-20:30
 
Cross & Judo Kids Tanfolyam 1. (7 éves korig) 17:00-18:00
Cross & Judo Kids Tanfolyam 2. (7 éves kortól) 18:00-19:00
 
Brasilian Jiu Jitsu 6:30-8:00
Judo versenyző 16:30-18:00
Brasilian Jiu Jitsu Gi 18:00-19:15
 
 
Biztosítsd a helyed! Foglalás most


A Brasilian Jitsu edzések fizetés és foglalás tekintetében más kategóriába tartoznak. Ezen tipusú edzéseink árairól, bérlet szabályairól érdeklődj az edzőnél. Köszönjük!

Bejelentkezéssel kapcsolatos szabályok:

1. Óráinkra előzetes bejelentkezés szükséges, ami alapvetően ONLINE felületen történik:
https://www.totosport.hu/hu/wellnessgate (asztali gép, okos telefon, táblagép).
Történhet továbbá telefonon +36 31 782 6118 (NEM emelt díjas), a Toto Sport recepcióján személyesen. Bejelentkezéshez használd a recepción az első látogatásodnál megadott saját e-mail címed és a klubunktól, e-mailben kapott jelszavad. Ha még nincs jelszavad, akkor hívd a +36 31 782 6118 nem emelt díjas mobilszámunkat és azonnal küldjük a nálunk regisztrált e-mail címedre!

2. A csoportos edzések létszáma limitált, ezért is kötelezően ajánlott az edzésekre történő foglalás, feljelentkezés! A limiteket az online felületen megtekinthetitek vagy érdeklődhettek a teremben.

3. Az órákra való fel,- és lejelentkezés a Wellness Gate rendszerén keresztül történik a Toto Sport felületein https://www.totosport.hu/hu/wellnessgate. Órát lemondani az adott edzés előtt 2 órával van lehetőség. A foglalásod, amennyiben nem jelentél meg az órakezdés előtt 10 perccel elveszik, levonjuk az alkalmat a bérletedből (időszaki vagy korlátlan bérlet esetén 1 napot). Kérünk, ha még sem jössz órára 120 perccel (2 órával) óra előtt legkésőbb mondd le, hogy mások is beférjenek az órára. A félreértések elkerülése végett, kérünk Titeket különös tekintettel és figyelemmel kezeljétek a fel,- és lejelentkezéseket. A feljelentkezés az adott edzés kezdetéig lehetséges, illetve addig, amíg az meg nem telik.

4. Az órákra foglalás nélkül is bemehetsz, természetesen a foglalással rendelkezők előnyt élveznek.

5. Csak érvényes bérlettel/jeggyel rendelkező vendégeink tudnak foglalni! Ha alkalmanként veszel jegyet, akkor foglalási bérletet kell váltanod (1 alkalmas és 1 évig érvényes, ha nem jössz el a foglalásra, akkor ebből vonjuk le az alkalmat)! A foglalási bérleted árát bármikor visszakérheted.
(Pl.: ha már van havi bérleted, így a foglalási bérletedre már nincs szükséged.)

6. Alkalom jóváírás: Nincs! Egyéb elfoglaltságból adodóan, vagy betegség miatt sajnos NEM áll módunkban alkalmakat jóváírni. (*vis major helyzetekben, illetve baleset esetén a teremvezetővel egyeztetve, megbeszélés szerint, orvosi igazolással.)

7. Bérlethosszabbítás / bérlet fagyasztás: nincs! Egyéb elfoglaltságból adodóan, vagy betegség miatt sajnos NEM áll módunkban bérletet hosszabbítani. (*vis major helyzetekben, illetve baleset esetén a teremvezetővel egyeztetve, megbeszélés szerint, orvosi igazolással.)

8. Tiszteljük az edzőket, a termet és egymást is!

9. Az órarendben szereplő „Cross Training” edzések: kezdő-haladó szintűek

10. Kérjük az adott edzésekre időben, legalább 15 perccel érkezzél, hogy kényelmesen át tudjál öltözni, fel tudjál készülni testileg-lelkileg, mentálisan az edzésekre. A pontos érkezés is a tisztelet része! Edzés végeztével kérjük fertőtlenítsd amit használtál és tedd visza a helyére.

Kellemes időtöltést és jó sportolást kívánunk a Toto Sport 1 és a Toto Sport 2-ben is!

Kérjük, figyelmesen olvasd el szabályzóinkat, házirendünket, vagy érdeklődj ezekkel a kapcsolatban a recepción, mert azokat a regisztrációddal megismerted és elfogadod!
Toto Sport Team

Ne maradj le az újdonságokról!