Jelentkezés – Kezdő kurzus január

Megújult kezdő kurzusaink januárban is folytatódnak!

A 4 hetes kurzuson az első 3 héten elsajátíthatod a crossfit alapjait és magabiztos tudást szerezhetsz. Az utolsó héten a 3 alkalmat felhasználhatod egy szabadon választott cross edzésre, egy súlyemelés és egy gimnasztika órára. Ez így összesen 12 alkalom edzés lehetőség.

Választható időpontok és tanfolyamok:

REGGELI KEZDŐ TANFOLYAM
HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEK – 7:10

NAP KÖZBENI KEZDŐ TANFOLYAM
HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEK – 12:00

ESTI KEZDŐ TANFOLYAM
HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEK – 19:15

 

Kezdés: 2020. január 6. (hétfő)
Vége: 2020. január 31. (péntek)

 

A kurzusra szóló bérlet 20.000 Ft, mely csak ezekre az órákra és időtartamra szól, más alkalomra nem vihető át

Becsatlakozni az első héten lehetséges! (az adott kurzus harmadik edzéséig)

KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉS: ha kitöltöd a jelentkezési űrlapot és 2019. 12. 31-ig befizeted a díjat, akkor a bérletedet 18.000 Ft-ért vásárolhatod meg!

Mire kell számítanod, ha csatlakozol?

Kezdő kurzusunkon megtanítjuk a crossfit alapgyakorlatait, így ha végigcsinálod a kurzust, akkor magabiztos alaptudást szerzel és bármelyik edzésünkhöz csatlakozhatsz majd!

Amire szükséged lesz:
? Sportruha
? Jó minőségű sportcipő
? Törölköző

Jelentkezés

REGGELI KEZDŐ TANFOLYAM (6 HETES) - kedd, csütörtök – 8:30NAP KÖZBENI KEZDŐ TANFOLYAM (4 HETES) - hétfő, szerda, péntek – 12:00ESTI KEZDŐ TANFOLYAM (6 HETES) - kedd, csütörtök – 20:30

GDPR nyilatkozat (kötelező)

Hozzájárulok, hogy a fenti személyes adataimat az Edzőterem üzemeltetője által működtetett tagságnyilvántartó programban rögzítse, és azokat az Edzőterem működtetésével és tagságom nyilvántartásával összefüggő célokból kezelje. Amennyiben az adataimban változás következik be, arról tájékoztatom az Edzőterem Üzemeltetőjét. Az adataim törlését az adat kezelőjétől bármikor kérhetem, egyúttal tudomásul veszem, hogy hamis adatok megadása vagy adataim törlésének kérése esetén az Edzőtermet nem használhatom.

Kosár
A kosár üres.
Tovább vásárolok