Judo edzés

Judo edzés - Tisztelet, kitartás, fegyelem

Joshua in action

A judo edzés egyre kedveltebb. A Judo mára egy olimpiai sportág, és kiemelkedő népszerűségnek örvend hazánkban is. Mindezt a világversenyeken elért nagyszerű sikereink, és a 2017-es Budapesti Judo világbajnokság is tovább erősítette. Kialakulása óta eltelt több mint 125 esztendő alatt a sport párját ritkító tempóban hódította meg a világ ifjúságát. A Judo jelentőségét a gyerekek körében mi sem biztonyítja jobban, minthogy mára a japán iskolai testnevelés kötelező tananyaga lett. Mindez nem meglepő, hisz a Judo olyan alapértékeket közvetít, ami minden fiatalnak fontos minél előbb megtapasztalni.

Judo edzés a Toto Sportnál

A Toto Sport Judo Csapata

Egyesületünk saját Judo szakosztálya 2016-ban alakult, jelenleg 30 aktív, igazolt tagot számlál. A szakmai irányítást Illés Sándor mesteredző végzi, aki számtalan világveresenyeken nagy sikereket elérő Judokat készített fel.

Célunk, hogy egy olyan közösséget hozzunk létre, ahol a tömegsport népszerűsítésével kialakítunk egy jól működő, sportszereteten alapuló, jó hangulatú közösséget. Célunk: hogy több korosztályban elindulva, egyre nagyobb hazai és nemzetközi sikereket érjünk el.

judo
Ha a gyermeked már elmúlt 4 éves, nagy szeretettel várjuk tanfolyamos Judo edzéseinken két helyszínen:
1. Bp, 13. kerület, Szegedi út 48/ E - Edzések: kedd és csütörtök 17.30 - 18.30
2. Bp, 2. kerület, Medve utca 5-7, Csík Ferenc általános Iskola  - Edzések: kedd és csütörtök 16.00 - 17.00

Edzések versenyzőknek, igazolt sportolóknak (10 éves kortól): Bp, 13. Kerület Szegedi út - hétfő, szerda, péntek 17.00 - 19.00 óráig.

Toto Sport Team

judo edzés - Toto Sport
judo edzés - Toto Sport
judo edzés - Toto Sport

Kosár
A kosár üres.
Tovább vásárolok