Kezdő kurzus szeptember

Megújult kezdő kurzusaink szeptemberben is folytatódnak!

Standard kezdő kurzus (4 hetes, 12 alkalom)

Standard kezdő kurzus
(4 hetes, 12 alkalom)

A 4 hetes kurzuson elsajátíthatod a crossfit, crosstraining alapjait és magabiztos tudást szerezhetsz. A NAPKÖZBENI kurzus edzései hétfőn, szerdán és pénteken lesznek. A REGGELI és ESTI csoport esetében az erő-állóképességi edzések kedden és csütörtökön lesznek, és minden hétvégén, a szombati vagy vasárnapi délelőtti kezdő edzéseink vagy kiegészítő (mobility, súlyemelés alapok) közül egy edzéslehetőséget szabadon választhatsz ki. Ez így összesen 12 alkalom edzés lehetőség a 4 hét alatt.

A Standard kezdő kurzus bérlet ára 19.900 Ft

(Maximális jelentkezési létszám 10 fő)

Választható időpontok és tanfolyamok:

REGGELI KEZDŐ TANFOLYAM 
KEDD, CSÜTÖRTÖK (+HÉTVÉGE) – 6:00

NAPKÖZBENI KEZDŐ TANFOLYAM 
HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEK – 12:00

ESTI KEZDŐ TANFOLYAM (MEGTELT!)
KEDD, CSÜTÖRTÖK (+HÉTVÉGE) – 20:30

Kezdés: 2020. szeptember 7-8.

 

A legfontosabb a sérülésmentes, -és biztonságos körülmények és a minőség magas szintű fenntartása, ezért kezdő kurzusaink létszámát korlátoztuk:
A kurzus maximális létszáma 10 fő!

A kezdő bérlet csak ezekre az órákra és alkalmakra szól, más alkalomra nem vihető át.
Becsatlakozni az első héten lehetséges!

Mire kell számítanod, ha csatlakozol?

Kezdő kurzusunkon megtanítjuk a crossfit alapgyakorlatait, így ha végigcsinálod a kurzust, akkor magabiztos alaptudást szerzel, és bármelyik edzésünkhöz csatlakozhatsz majd!

Amire szükséged lesz:
👕 Sportruha
👟 Jó minőségű sportcipő
💧 Törölköző

Kezdő kurzus jelentkezés

REGGELI KEZDŐ TANFOLYAM - kedd, csütörtök – 6:00NAPKÖZBENI KEZDŐ TANFOLYAM - hétfő, szerda, péntek - 12:00 ESTI KEZDŐ TANFOLYAM - (MEGTELT! - nem választható)

GDPR nyilatkozat (kötelező)

Hozzájárulok, hogy a fenti személyes adataimat az Edzőterem üzemeltetője által működtetett tagságnyilvántartó programban rögzítse, és azokat az Edzőterem működtetésével és tagságom nyilvántartásával összefüggő célokból kezelje. Amennyiben az adataimban változás következik be, arról tájékoztatom az Edzőterem Üzemeltetőjét. Az adataim törlését az adat kezelőjétől bármikor kérhetem, egyúttal tudomásul veszem, hogy hamis adatok megadása vagy adataim törlésének kérése esetén az Edzőtermet nem használhatom.

Kosár
A kosár üres.
Tovább vásárolok