Nyári CrossTraining tábor

Nyári CrossTraining tábor - TotoSport

CrossTraining tábor 2020 Tihany

Szeretnél aktívan kikapcsolódni? Edzeni, strandolni és pihenni egyben? Mindezt egy baráti, oldott légkörben egy nagyszerű csapat tagjaként? Ne is keress tovább! Gyere el a TOTO Sport szervezésében megvalósuló 7 éjszakás 8 napos nyári crosstraining, funkcionális fitnesz táborába! Várunk minden érdeklődőt aki kedveli a crossfit-et, crosstraining-et vagy a funkcionális edzés világát, vagy csak részt venne egy 1 hetes mozgalmas nyári "összetartáson".

Nem CSAK Toto Sport tagoknak!

Kedvezményes jelentkezés

Ha a kedvezményes időszakban jelentkezel akkor egy napot ajándékba kapsz!!!
 
A tábor időpontja: 2020.06.28-2020.07.05. között (Vasárnap 12:00 - Vasárnap 12:00-ig, ebéd)
 
Helyszín: Balaton - Tihany (100 m-re a vízparttól)
 
A kedvezményes ár 2020.04.30.-ig: 94.300 helyett, 82.500 Ft / fő / 8 nap (7 éj)
A kedvezményes ár igénybevételéhez 2020.04.30.-ig a 40.000 Ft előleg befizetése és a jelentkezési lap kitöltése szükséges!
 
Teljes ár 2020.05.01-től. 94.300 Ft / fő / 8 nap (7 éj)
 
Az ár tartalmazza a szállás teljes díját, az áfát, idegenforgalmi adót, zárt ingyenes parkolót, svédasztalos reggelit, opcionálisan választható napi 2-3 edzést (tábor egész ideje alatt), edzés programozást, az edző díját, az eszközök szállítását és telepítését, raktározását, stb., közös programszervezést, legalább egy közös sütögetést vagy bográcsozást!

Edzések, ellátás

Az edzések opcionálisan látogathatók, nem kötelezőek!
Az edzések programját később részletesebben közöljük.

Ellátás: Alapvetően 3-4 ágyas szobák állnak rendelkezésre, a szobák és ágyak nem választhatók vagy foglalhatóak le előre, ezek a jelentkezés eloszlásától és számától függnek!

Étkezés: Ebéd, vacsora.
Ebéd és az adott napi programtól függ, vagy közösen vagy egyénileg. Az eddigi évek alapján általában közös megbeszélés alapján együtt megyünk egy helyre, amit előzetesen lefoglalunk.
(Alapvetően csak a reggeli van közösen.)

Egyéb: A korábbi hagyományokhoz híven tervezünk, közös szalonnasütést, bográcsozást,fürdőzést, edzéseket és egyéb csapatépítő programokat. (egy közös sütögetést vagy bográcsozást tartalmaz az ár! )

Edzések programjáról röviden:

Reggeli általában egy cardio jellegű edzést csinálunk, futás, cardio gépek, úszás, stretchinggel-mobilityvel egybekötve.

Délelőtti edzés, egy hosszabb erősítő, többnyire komplex súlyemelés gyakorlás, és "barbell conditioning".

Délutáni-esti edzés, klasszikus crossfit, WOD-ozás ezerrel.

Jelentkezés

és az előleg átutalásával, befizetésével ami 30.000 Ft / fő

Jelentkezést visszamondani 2019.06.15-ig lehetséges, utána az előleget már nem tudjuk visszaadni!

Fizetés készpénzben, Szép kártyával is lehetséges a teremben!!! (bankkártyával nem tudtok fizetni)

Kiegészítés:

  • A tábor gyerekbarát, hozd el a családod, gyermekeid is!
  • Az edzőtáborban nem lehet külön napokat foglalni, a szállás és a férőhelyek, edzések a teljes időtartamra vonatkoznak.
  • Van lehetőség később csatlakozni, vagy hamarabb elmenni természetesen, de a teljes árat ki kell fizetni! (megértéseteket köszönjük)
  • Az edzés mennyiségét és alkalmát mindenki magának osztja be és hajtja végre. Nincs kötelező edzés! (napi 3 edzés áll rendelkezésre)
  • Edzés látogatás szállás nélkül: amennyiben valaki a közelben jár és beszállna edzéseinkre, erre is van lehetőség. Ebben az esetben egy edzés díja: 3.000 Ft / fő / edzés

Jelentkezés

GDPR nyilatkozat (kötelező)

Hozzájárulok, hogy a fenti személyes adataimat az Edzőterem üzemeltetője által működtetett tagságnyilvántartó programban rögzítse, és azokat az Edzőterem működtetésével és tagságom nyilvántartásával összefüggő célokból kezelje. Amennyiben az adataimban változás következik be, arról tájékoztatom az Edzőterem Üzemeltetőjét. Az adataim törlését az adat kezelőjétől bármikor kérhetem, egyúttal tudomásul veszem, hogy hamis adatok megadása vagy adataim törlésének kérése esetén az Edzőtermet nem használhatom.

Kosár
A kosár üres.
Tovább vásárolok