fbpx
SZOLGÁLTATÁSOK / EGYÉB EDZÉSEK / MOBILITY & GIMNASZTIKA

MOBILITY / GIMNASZTIKA

SÉRÜLÉS­MENTESEN SPORTOLÁS

A mobility, és a CrossTraining óráinkon nyújtott teljesítményed is felturbóznád, akkor neked is ajánljuk Mobility óráinkat.

Minden sportmozgás biztonságos kivitelezéséhez elengedhetetlen a megfelelő mozgásminták megléte, ehhez pedig elegendő mobilitásra van szükségünk. Vagyis mielőtt minél nagyobb súlyokkal szeretnél dolgozni, azelőtt az izületi mobilitásod fejlesztésével kell foglalkoznod.

MOBILITY

Az ülőmunka, a hosszú ideig rossz technikával végzett sporttevékenység, az izomegyensúly felbomlása mind-mind a mozgásterjedelem beszűküléséhez vezethet. Ez pedig a teljesítményedet is visszaveti. A Mobility tehát nemcsak a sérülésmegelőzés szempontjából fontos, hanem a mozgás optimalizálásával a teljesítményt is növelheti.

A hagyományos, statikus nyújtással szemben a moblilzáló gyakorlatok magát a mozgást modellezik. Óráinkon különösen nagy hangsúlyt fektetünk a boka, a csípő és a felső háti szakasz mobilitásának fejlesztésére.

GIMNASZTIKA

A súlyemelés mellett CrossTraining edzések során nagyon sok elem gimnasztikai jellegű, saját testsúlyos gyakorlat, amit a tornából emeltek át.

Ezeknek a gyakorlatoknak a pontos,- és sérülésmentes kivitelezéséhez nagyon sok gyakorlásra van szükség.

Gimnasztikai óráinkon,- a folyamatos és gondosan felépített progressziók alkalmazásával,- elsajátíthatod és folyamatosan fejlesztheted ezeket a képességeket,”CrossTraining skill”-eket.

Edzéseinket volt válogatott tornász(edző) irányítása alatt végezheted. Találkozunk ezeken az edzéseken hétfőn, szerdán és vasárnap.

FOGLAL­KOZÁSOK:

MOBILITY

CSÜTÖRTÖK
19:15 - 20:15

VASÁRNAP
9:30 - 10:30

TOTO 1

/Bp., 1135 Szegedi út 48./

GIMNASZTIKA

CSÜTÖRTÖK
19:15 - 20:15

VASÁRNAP
9:30 - 10:30

TOTO 1

/Bp., 1135 Szegedi út 48./