fbpx
SZOLGÁLTATÁSOK / EGYÉB EDZÉSEK / OPEN GYM

OPEN GYM

EDDZ EGYEDÜL!

Az „OPEN GYM” egy lehetőség tagjainknak akik, edző nélkül szeretnének edzeni.

Talán meglepő lehet, de nem ez a legnépszerűbb edzésformánk, az atléták túlnyomó többsége nem tudja kihasználni igazán ennek az edzésnek az előnyeit. Talán nem is tudnak és nem is szeretnek a legtöbben egyedül edzeni.

Az OPEN GYM lehetőséget ezért inkább versenyzőinknek, illetve kiegészítésnek ajánljuk. Opcionálisan kiváló lehet egy esetlegesen elmulasztott edzés pótlására.

Szoktuk javasolni, hogy a kiegészítő erősítő gyakorlatokat (accessory work) esetlegesen ebben az időszakban lehet a fejlődés érdekében megcsinálni.

Itt szintén lehetőséged van foglalkozni az úgynevezett „gyengeségeid” javításával és fejlesztésével. Az elmúlt időszakban a funkcionális fitnesz versenyeken egyre többen, több helyen tesztelik a különböző alapmozgásokat, alap „skill” gyakorlatokat, így nem lennénk meglepve, ha továbbra is nagy hangsúlyt fektetnének ezek tesztelésére, így érdemes ezeket a képességeket folyamatosan szinten tartani vagy magasabb szintre emelni.

OPEN GYM programhoz segítség lehet az adott napi Toto Sport Program (TSP), vagy egy edzővel egyeztetett korábbi program, vagy egy önállóan kialakított edzésterv.

A Toto Sportban minden hétköznap és hétvégén is van erre lehetőségetek. „OPEN GYM” idősávunkat megtekinthetitek az órarendben.

TERMEINK

TOTO 1

/Bp., 1135 Szegedi út 48./

Hétfőtől - Péntekig:

6:00-9:30 – korlátozott létszámban
9:30-16:00 - korlátlanul
6:00-17:00 – korlátozott létszámban
19:15-21:45 – korlátozott létszámban

Szombat és Vasárnap:

8:00-12:00

TOTO 2

/Bp., 1158 Késmárk u. 32/

Az órarend szerinti edzéseket kivéve korlátlanul igénybevehető, megbeszélés szerint.